برای بیست و هشتمین سال پیاپی مطالعهی قابلیت اطمینان جی دی پاور نشان دهندهی قابلاعتمادترین خودروسازان در آمریکاست.
مطالعهی قابلیت اطمینان جی دی پاور در آمریکا مشکلات تجربه شده توسط مالکان اولیهی خودروهای مدل 2014 را در 12 ماه گذشته تخمین زده است. قابلیت اطمینان کلی توسط شماری از مشکلات تجربه شده به ازای هر 100 خودرو تعیین شده و امتیاز پایینتر نشان دهندهی کیفیت بالاتر است. امسال امتیاز متوسط کلی 156 PP100 بوده که اندکی بالاتر از متوسط 152 PP100 سال گذشته است.
اما کدام خودروساز در سال 2017 بیش از سایرین قابلاعتماد بوده است؟
10 جگوار
در سال 2016 جگوار در این مطالعه شرکت داشت اما به علت تعداد محدود در رتبهبندی حضور نیافت. هرچند امسال این خودروساز انگلیسی با امتیاز 144 در رتبهی دهم قرارگرفته است. در چند سال گذشته جگوار با ارائهی چندین مدل سبد محصولات خود را گسترش داده که از جملهی آنها میتوان به سدان XE و شاسیبلند اف پیس اشاره کرد.
9 هوندا
طبق معمول هوندا در بین 10 خودروساز قابلاعتماد قرار دارد و امسال نیز این قاعده تغییری نکرده است. با امتیاز 143 PP100 هوندا با چند پله افت به ردهی نهم رسیده است. در سال گذشته هوندا با امتیاز 126 رتبهی هفتم را کسب کرده بود. کمک کنندهی هوندا در این بخش مدل سیویک است که بهصورت مشترک در سگمنت خودروهای کامپکت ردهی دوم را به دست آورده است. هوندا ریجلاین بیشترین امتیاز را در کلاس پیکاپ های میدسایز به دست آورده و پایلوت نیز بهصورت مشترک در بخش شاسی بلندهای میدسایز به رتبهی دوم دست یافته است.
8 شورولت
همانند هوندا، شورولت نیز عموماً در بین 10 برند برتر این لیست قرار میگیرد و امسال نیز با امتیاز 142 در رتبهی هشتم قرار گرفته است. سال پیش شورلت ردهی ششم را در دست داشت که درست همانند امسال یک رتبه بالاتر از هوندا بود؛ اما یکی از مدلهای شورولت که باعث بهبود رتبهی آن شده سونیک است که در بخش خودروهای کوچک رتبهی اول را به دست آورده است. شورلت مالیبو در بخش خودروهای میدسایز بهصورت مشترک دوم شده و کامارو نیز در بخش خودروهای اسپورت میدسایز اول شده است. با اینکه شورولت سیلورادو HD در بخش پیکاپ های بزرگ هوی دیوتی رتبه اول را به دست آورده اما سیلورادوی استاندارد در کلاس پیکاپ های بزرگ لایت دیوتی رتبهی سوم را کسب کرده است.
7 بامو
اگرچه بامو خیلی بهتر از آئودی عمل میکند اما هنوز هم پشت سر رقیب اصلی خود یعنی مرسدس بنز قرار دارد. آئودی امتیاز 153 PP100 را به دست آورده درحالیکه بامو با امتیاز 139 PP100 در رتبهای بالاتر قرار دارد. عملکرد بامو در سال 2017 بهبود یافته است. سال گذشته بامو با امتیاز 142 رتبهی چهاردهم را به دست آورده بود. هیچکدام از محصولات بامو در کلاسهای مختلف موفق به کسب یکی از رتبههای اول تا سوم نشدهاند.
6 هیوندای
خودروساز کرهای هیوندای بیشترین بهبود را در این لیست داشته که بخش اعظم آن به دلیل نوسازی محصولات خود در سالیان اخیر است. هیوندای که با امتیاز 133 به رتبهی ششم مطالعهی امسال رسیده نسبت به رتبهی نوزدهم سال گذشته بهبود چشمگیری را نشان میدهد. سوناتای محبوب در بخش خودروهای میدسایز رتبهی دوم را به دست آورده و توسان نیز در کلاس شاسی بلندهای کوچک موفق به کسب مقام سوم شده است.
5 مرسدس بنز
یکبار دیگر مرسدس بنز با امتیاز 131 بالاتر از بامو قرار گرفته است. این خودروساز آلمانی سال 2016 با امتیاز 135 در رتبهی دوازدهم قرار گرفته بود. مرسدس بنز GLK کلاس در بخش شاسی بلندهای لوکس کامپکت بیشترین امتیاز را به دست آورده است. مدلهای C و E کلاس نیز در کلاسهای مربوطهی خود رتبهی دوم را به دست آوردهاند.
4 بیوک
بیوک همچنان به عنوان خودروساز آمریکایی قابلاعتماد انجاموظیفه میکند. امسال بیوک با یک رتبه افت نسبت به سال پیش ردهی چهارم را به دست آورده و امتیاز 126 را به دست آورده است. این امتیاز نسبت به امتیاز 106 سال پیش افزایش قابلتوجهی را نشان میدهد.
بیوک ورانو بهطور مشترک در رتبهی دوم سگمنت خودروهای کامپکت قرار گرفته و مدل لاکراس نیز پس از تویوتا آوالون در ردهی دوم خودروهای بزرگ جای گرفته است. بیوک انکور نیز در بخش شاسی بلندهای کوچک موفق به کسب ردهی دوم شده است.
3 تویوتا
تویوتا با امتیاز 123 سومین خودروساز قابلاعتماد سال 2017 است. همانند بیوک، تویوتا نیز با افزایش مشکلات در خودروهای خود مواجه بوده زیرا در سال پیش امتیاز 113 را به دست آورده بود. تویوتا چندین محصول خوشنام دارد که در کلاسهای مختلف رتبههای بالایی را به دست آوردهاند. این خودروها شامل پریوس، کمری، آوالون، پریوس v، FJ کروزر، ونزا و سی نا هستند.
1 پورشه (مشترک)
سال پیش پورشه با امتیاز 97 در ردهی دوم قرار گرفت و از دستیابی به رتبهی اول بازماند زیرا قابلاعتمادترین خودروساز سال پیش امتیاز 95 را کسب کرده بود. هرچند امسال این ژرمنی خوشنام بهطور مشترک در رتبهی اول قرار گرفت و به ازای هر 100 خودرو دارای 110 مشکل بود. هیچ محصولی از پورشه در کلاسهای مختلف در بین سه مدل اول قرار ندارد اما کاین در کلاس شاسی بلندهای لوکس میدسایز رتبهی سوم را به دست آورد.
1 لکسس (مشترک)
برای ششمین سال پیاپی لکسس در رتبهی اول مطالعهی میزان اطمینان جی دی پاور قرار گرفت. البته امسال لکسس بهطور مشترک با پورشه این عنوان را کسب کرده است. خودروهای متعدد لکسس در رتبههای اول قرار گرفتهاند که شامل ES، GS و RX هستند. مدل GX نیز موفق به کسب رتبهی دوم شده است.